TRAVERTIN YELLOW FRENCH PATTERN BRUSHED & CHISELED EDGE 3CM

176,40 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

TRAVERTIN YELLOW FRENCH PATTERN BRUSHED & CHISELED EDGE 3CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Un produs cu totul deosebit, placile de travertin pe nuanta galbuie cu model frantuzesc vor da locuintei dumneavoastra spatiul exterior pe care il merita: unul elegant si realizat in mod impecabil.

Caracteristici
Cu o grosime de 3 cm, dubla fata de placile recomandate la interior, placile de Travertin Yellow French Pattern Brushed and Chiseled Edge promit o buna protectie la nivelul solului si un transfer cat mai scazut al umezelii din sol. Mai mult, aspectul periat promite o buna aderenta, chiar si in conditii de polei sau umezeala, iar marginile rotunjite permit o montare mai buna si rezistenta in timp a materialului expus mai mult eroziunii la exterior.

Utilitate
Puteti folosi cu incredere acest produs pentru pavarea intrarilor in curte, a garajului, a terasei. Puteti imprejmui piscina cu aceste placi cu finisaj periat pentru a evita accidentele provocate de alunecare pe un alt material mai lucios.

Mostre:
Primele 4 mostre din 4 materiale diferite sunt furnizate gratuit, toate mostrele suplimentare vor fi taxate la 5.00 ron +TVA fiecare. Mostrele de piatra naturala sunt livrate intr-o cutie de carton sau ambalate in folie/carton, insotite de catalog + informatii despre societatea noastra si serviciile pe care le oferim.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate, din piatra naturala, taiata cu multa grija de mesteri pietrari. Travertinul este un produs al naturii, si niciodata doua bucati, sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.


*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon

021-350.14.94
021-319.14.65

Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate