IMPERMEABILIZANT LTP COLOUR INTENSIFIER LTP COLOUR INTENSIFIER 5L

539,70 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

IMPERMEABILIZANT LTP COLOUR INTENSIFIER  LTP COLOUR INTENSIFIER 5L
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!


Impermeabilizant cu intensificator de culoare pentru ardezie piatra naturala marmura travertin teracota calcar terrazzo si gresie.



Intensificator de culoare si protector impotriva petelor LTP

Potrivit pentru uz interior si exterior

Protejeaza impotriva apei petelor de grasime si murdarie. Permite suprafetei sa respire.



Mod de utilizare:

Acest etansator este dificil de indepartat daca s-a uscat. Nu se aplica prea mult. Suprafata care urmeaza sa fie tratata trebuie sa fie complet curata uscata si fara urme de contaminare. Daca este necesar curatati mai intai podeaua cu LTP Grimex si lasati sa se usuce bine. Aplicati acest etansator in strat uniform si subtire cu o carpa perie sau burete si lasati-l sa actioneze timp de 15-30 de minute inainte de a-l sterge cu o carpa uscata ce nu lasa scame pentru a indeparta orice exces care a ramas pe suprafata. NB Suprafata trebuie sa aiba un finisaj mat dupa tratament. Orice exces ramas pe suprafata ar putea oxida si forma un lac lucios inestetic. Pentru o intensificare mai mare a culorii si in cazul suprafetelor mai absorbante pot fi aplicate straturi ulterioare. Se lasa cel putin 30-60 de minute de la aplicarea stratului anterior inainte de a aplica un nou strat. Nu se aplica in lumina directa a soarelui sau la o temperatura mai mare de 25 grade C. Aveti grija la aplicarea pe suprafete cu incalzire prin pardoseala deoarece produsul se poate usca mai repede. Daca nu sunteti sigur de metodele de aplicare corecte incercati pe o zona mai putin vizibila inainte de aplicarea generala.



Acoperire:

Aproximativ 5-10 metri patrati / litru in functie de porozitatea suprafetei



Intretinere:

Maturati podeaua si spalati cu LTP Waxwash. Curatati peretii si suprafete de lucru cu pulverizatorul LTP Stonewash. Pentru mai multe informatii consultati fisa cu date tehnice.


Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate