MARMURA CALLACATA LILAC POLISATA 60X30X2CM

164,85 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

MARMURA CALLACATA LILAC POLISATA 60X30X2CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Caracteristici:
Rezistenta superioara si densitatea crescuta fac din acest produs o investitie excelenta; culori si detalii cu luciu vibrant sunt frumos decupate in placi cu dimensiunile de 30x60x2 cm, care suporta bine uzura cauzata de utilizarea indelungata.

Utilitate:
Cu detalii naturale bogate, Marmura Callacata Lilac Polisata epateaza prin aspectul sofisticat rezultat din imbinarea tonurilor alb si mov. Marmura se preteaza atat placarii orizontale, cat si verticale, in spatii precum holurile, baile si bucatariile, desi multi o prefera in realizarea bailor, a panourilor protectoare din spatele blaturilor, data fiind frumusetea clasica universala si rezistenta deosebita.

Mostre:
Primele 4 mostre din 4 materiale diferite sunt furnizate gratuit, toate mostrele suplimentare vor fi taxate la 5.00 ron +TVA fiecare. Mostrele de piatra naturala sunt livrate intr-o cutie de carton sau ambalate in folie/carton, insotite de catalog + informatii despre societatea noastra si serviciile pe care le oferim.

*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate