TRATARE-RECONDITIONARE PIATRA NATURALA, TRAVERTIN, MARMURA, GRANIT

4 EUR

(Pretul contine TVA)

De la S.C. INOVATIV WAY S.R.L. - Pantelimon

TRATARE-RECONDITIONARE PIATRA NATURALA, TRAVERTIN, MARMURA, GRANIT
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

RECOMANDARE OBLIGATORIE - TRATARE POST MONTAJ PIATRA NATURALA, MARMURA, GRANIT, TRAVERTIN, CALCAR, ARDEZIE - impregnare mecanica si manuala cu substante profesionale specifice tipului de roca.
Acest tratament invioreaza si accentueaza nuanta, dar cel mai important efect este sigilarea porilor urmatoarelor roci: PIATRA NATURALA, MARMURA, GRANIT, TRAVERTIN, CALCAR, ARDEZIE, astfel incat suprafata acestora nu mai este absorbanta, evitandu-se astfel petele frecvente provocate de sucuri, bauturi, grasimi si alte produse alimentare non acide; protejeaza contra schimbarii nuantei rocii de exterior si contra razelor UV, inghetului.
Pentru mentinerea indelungata a acestui efect, tratamentul trebuie reimprospatat, in functie de trafic, la cca 1 an. Pentru acest serviciu firma noastra poate incheia contracte de intretinere-reimprospatare a tratamentului la preturi foarte avantajoase.

Garantie - 12 luni

Contacte - S.C. INOVATIV WAY S.R.L.:

Telefon fix: 0722614013

Telefon mobil: 0723539822

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate