MARMURA VOLAKAS POLISATA 120 X 60 X 2 CM - ECONOMY - PROIECTE SPECIALE

222,60 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

MARMURA VOLAKAS POLISATA 120 X 60 X 2 CM - ECONOMY - PROIECTE SPECIALE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Marmura Volakas da viata spatiului tau datorita texturii sale bogate in tonalitati mixte de alb cu tuse imprecise gri, chiar si cu un buget redus poti conferi oricarui ambient un design elegant si de mare actualitate. Aceasta marmura poate fi utilizata in placarea de pardoseli sau pereti din sufragerii, spa, bucatarii, holuri sau sali de asteptare, seminee, precum si la realizarea de contra-blaturi, etc. In amenajarile exterioare poate fi utilizata la placari verticale, functionand perfect in acoperirea gardurilor, fatadelor de cladiri, soclurilor etc. Prin aplicarea solutiilor de impermeabilizare, farmecul discret al acestor placi de marmura Volakas, se va mentine si mai mult.

Amenajeaza-ti spatiul cu fast alaturi de Marmura Volakas cu finisaj polisat. Acest tip de marmura poate fi utlizata atat pentru placari interioare (orizontale si verticale), cat si pentru placari exterioare verticale. Fie ca doresti sa redai un nou aspect suprafetelor peretilor tai sau suprafetelor orizontale din bucatarii, bai sau holuri, fie ca vrei sa reinnoiesti treptele sau podeaua unui spa, aceasta marmura este alegerea perfecta. 

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate