ARDEZIE VERDE MENTA PERIATA 60 X 10 X 1 CM

111 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

ARDEZIE VERDE MENTA PERIATA 60 X 10 X 1 CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Ardezia este o roca sedimentara metamorfica, dura si rezistenta. Se intalneste intr-o mare varietate coloristica si cu finisaje diferite: polisat, periat, natur, antichizat. Se foloseste in amenajari interioare si exterioare, inclusiv pentru placarea pardoselilor incalzite. Se prezinta sub forma de placi, paneluri, mozaic, piatra cubica, blaturi si folie (ardezie flexibila). 

Ardezia Verde Menta periata are culoarea verde inchis, nuantate ca frunzele de menta. Se poate folosi in placari verticale si orizontale cu acelasi succes, atat la interior cat si la exterior, inclusiv in medii umede. Pardoselile suporta trafic mediu. 

Montajul foloseste tehnologia “prin periere”, iar adezivii utilizati sunt Weber de orice tip, in functie de mediul de montaj, recomandati fiind Weber Stone si Weber Marmo Plus. O amorsa pentru egalizarea absorbtiei se recomanda (Weber GR100). 

Intretinerea suprafetelor se face periodic, folosind solutii profesinale (detergenti si impermeabilizanti) din gama LTP.

Beneficii:

  • Frumusete aparte;
  • Montaj usor de realizat;
  • Rezistenta si durabilitate.

Ce trebuie sa stim despre montajul pietrei naturale?

  • Daca montajul se face pana la 3m inaltime, poate fi placat direct peste termosistem lemn caramida etc;
  • Daca montajul se face peste 3m inaltime este obligatoriu sa folositi plasa tip Buzau si mai multe dibluri pentru fixarea termosistemului;
  • Daca montajul se doreste peste Rigips, este obligatoriu folosirea unei plase de rabitz.

Cum intretinem piatra?

  • Chiar daca este montata la exterior, ardezia se curata dupa montaj si inainte de a fi impermeabilizata cu LTP Grimex;
  • Odata cu trecerea anilor, trebuie sa se realizeze un montaj corect cu un adeziv corespunzator si sa se impermeabilizeze suprafata placata cu doua sau chiar trei straturi de impermeabilizant LTP Mattstone sau LTP Colour Intensifier;
  • Pentru curatarea si intretinerea pietrei dupa montaj, se poate folosi un detergent LTP Stonewash care pastreaza impermeabilitatea pietrei.

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate