VATA BAZALTICA 100 MM AIRROCK HD 1200 X 600

46,53 RON

(Pretul contine TVA)

De la EMENATWORK - Popesti Leordeni

Produsul nu mai este disponibil!
VATA BAZALTICA 100 MM AIRROCK HD 1200 X 600
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Placi rigide de vata bazaltica, hidrofobizate în masa, pentru izolare termica, acustica și siguranta la foc în cazul unui incendiu pe fațada ventilata.

Domeniu de aplicare:

Airrock HD (high density) - densitate mare se utilizeaza pentru izolarea termica, protectia fonica si protectia la foc a fatadelor ventilate, peretilor de zidarie tip sandwich, peretilor de compartimentare. Placile Airrock HD se pot monta în schelet de sustinere orizontal sau vertical. Placile se pot livra cu sau fara împâslitura din fibra de sticla si folie de aluminiu.

Proprietati:

Termoizolare, protectie la foc, protectie împotriva propagarii flacarilor, protectie fonica. Placi hidrofobizate; permeabile la vapori; stabile dimensional; rezistente la mediu alcalin. Produse minerale, rezistente la actiunea daunatorilor, nu dauneaza sanatatii. 

Ambalare:

Placile Airrock HD sunt ambalate în folie de polietilena termocontractabila marcata cu numele producatorului. Pe eticheta produsului sunt mentionate caracteristicile principale.



Grosime: 100 mm

Contacte - EMENATWORK:

Telefon fix: 0372725725

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate