AMORSA EPOXIDICA BICOMPONENTA PENTRU IMPERMEABILIZAREA SI SIGILAREA SUPRAFETELOR DE CIMENT MAPEI 5.9KG/SET MAPECOAT I600W

532,65 RON

(Pretul contine TVA)

De la EMENATWORK - Popesti Leordeni

Produsul nu mai este disponibil!
AMORSA EPOXIDICA BICOMPONENTA PENTRU IMPERMEABILIZAREA SI SIGILAREA SUPRAFETELOR DE CIMENT MAPEI 5.9
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Pentru realizarea unor lucrari de calitate si durabile este necesara atat utilizarea celor mai bune materiale, cat si respectarea indicatiilor oferite de catre producator pentru aplicarea corecta a acestora.

Amorsa este un produs ce joaca un rol foarte important pentru sporirea aderentei unei vopsele la suprafata respectiva, imbunantind totodata si felul cum se va intinde si comporta aceasta ulterior.

Mapecoat I 600 W de la Mapei este o amorsa speciala pentru Mapefloor I 500 W la creerea imbracamintior epoxidice, autonivelante permeabile la vapori (Mapefloor System 53).

Caracteristici tehnice

Mapecoat I 600 W este o rasina epoxidica bicomponenta in dispersie apoasa. Componenta A este un lichid transparent, iar componenta B este un lichid opalescent, impreuna cele doua formand un amestec predozat.

Primerul poate fi aplicat pe suprafete din beton fara a fi necesara inserarea unei bariere de vapori.

Recomandari

Mapecoat I 600 W nu se aplica:

-diluat cu solventi

-pe suprafete murdare sau improprii

-la temperaturi sun +5°C sau peste +35°C

Cum se aplica

Suprafata ce urmeaza a fi acopeita trebuie curatata in profunzime de orice fel de substante, chiar daca acest lucru presupune scarificare.

Pentru pregatirea substantei in vederea aplicarii ca amorsa pentru Mapefloor I 500 W se amesteca cele 2 componente prin adaugarea componentei A in vasul componentei B si mixare. Ulterior de adauga apa in proportie de 1:1 si se amesteca din nou timp de 3 minute. Solutia astfel obtinuta se aplica intr-un strat, folosind o rola cu par mediu sau lung.

Descriere tehnica

Amorsa epoxidica bicomponeta transparenta in dispersie apoasa

Contacte - EMENATWORK:

Telefon fix: 0372725725

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate