ADEZIV FLEXIBIL PENTRU SISTEME DE IZOLATIE TERMICA WEBER P50

39,90 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

ADEZIV FLEXIBIL PENTRU SISTEME DE IZOLATIE TERMICA WEBER P50
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Compozitie
Weber P50 este un mortar adeziv pe baza de ciment cu continut de lianti hidraulici si rasini sintetice. Are o aderenta mare la suport. Produs netoxic.

Adeziv flexibil de culoare gri, pentru sisteme de izolatie termica

Ambalare
Saci de 25 kg.
Paleti de 1050 kg (42 saci)

Suprafata pe care se aplica
Se aplica pe suprafete de beton, beton usor, beton poros, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi si direct pe orice tip de zidarie.
*Se poate aplica si pe suport din lemn (OSB) amorsat in prealabil cu weber GR 100 - grund pentru amorsaj.

Pregatirea suportului
Suprafetele suport trebuie sa fie curate, uscate, nedeformabile si fixe.
in cazul in care suprafetele sunt foarte poroase, acestea trebuie udate iar apoi se asteapta pana cand pelicula de apa dispare.

Mod de preparare si de lucru
Se toarna continutul unui sac in 7 litri de apa si se omogenizeaza manual sau mecanic cu ajutorul unui mixer electric, pana la obtinerea unei paste omogene. Dupa obtinerea pastei aceasta se lasa timp de 5 minute, dupa care se reamesteca 30 de secunde.
Pentru lipire: Mortarul adeziv astfel obtinut se aplica pe perimetrul placii de polistiren in lungimea canturilor si in cateva puncte (3-6), astfel incat prin presare suprafata acoperita de adeziv sa fie mai mare de 40%. Se fixeaza prin apasare manuala, iar planeitatea si verticalitatea se regleaza cu ajutorul dreptarului si bolobocului.
Pentru armare: Mortarul adeziv se intinde cu gletiera zimtata (6x6 sau 8x8 mm) in strat uniform pe suprafata placii. Plasa pentru armare (din fibra de sticla) se inglobeaza in adeziv pe directie verticala cu ajutorul gletuitorului, astfel incat fasiile de plasa sa se suprapuna minim 10 cm. Se aplica imediat al doilea strat de pasta in grosime de cca. 1,5 mm, gletuind suprafata in asa fel incat plasa sa fie acoperita in intregime.

Recomandari
Temperatura de lucru este de minim +5°C si de maxim +30°C.
In timpul lucrarii suprafata trebuie protejata de razele puternice ale soarelui si de precipitatii. Materialul folosit si suprafata placata nu au voie sa fie expuse inghetului sau ploii timp de 24 de ore de la aplicare.
Pe vreme rece si cu umiditate ridicata dibluirea placilor termoizolante lipite se face numai dupa asteptarea unui interval de timp potrivit (dibluire de proba).

Caracteristici de utilizare
Timpul de asteptare: 5 minute de la prepararea amestecului
Timpul de punere in opera: 2-3 ore de la prepararea pastei
Durata de intarire si maturizare este data pentru o temperatura de 20°C si o umiditate relativa a aerului de 65%. Valori mai ridicate scurteaza, iar mai scazute lungesc aceasta durata.
Contine ciment. Face reactie alcalina cu apa. Se vor proteja ochii si pielea. in cazul contactului cu ochii, acestia se vor spala cu apa din abundenta si se va consulta medicul de specialitate.

Date tehnice
Aderenta initiala prin tractiune: ≥1 N/mm2
Aderenta dupa imersia in apa: ≥0,5 N/mm2
Alunecarea: < 0,5 mm
Rezistenta mecanica la intindere din incovoiere: ≥5 N/mm2
Rezistenta mecanica la compresiune: ≥ 15 N/mm2

Termen de valabilitate
12 luni de la data fabricatiei in conditii de depozitare pe paleti de lemn, in mediu uscat.

Consum
Lipire: 4-6 kg/m2
Armare: 3-4 kg/m2

Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Tag: placa osb
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate