PERETI CORTINA SI FATADE VENTILATE

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC MAX CONFORT SRL - Botosani

PERETI CORTINA SI FATADE VENTILATE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Pereti Cortina
Peretii cortina sunt fatade moderne cu excelente calitati de izolare termica si fonica, dar mai ales cu posibilitati infinite de design si stil. Peretii cortina nu reprezinta o solutie doar pentru constructii de birouri sau banci, ci si pentru inchiderea unor spatii interioare sau pentru constructia de luminatoare (autoportante sau aplicate pe structuri din otel, beton, sau lemn).
Sistemele de pereti cortina sunt formate din:
- sistem structural propriu constituit din montanti (elemente verticale) si rigle distantier / traverse (elemente orizontale);
- panouri montate pe sistemul structural propriu care pot fi: panouri transparente din sticla (fixe sau mobile) sau panouri opace;
- dispozitive de prindere, fixare, etansare si finisare (piese speciale, garnituri si chituri);
- geamuri termoizolante.
Bazandu-ne pe sistemele SCHÜCO FW50+ si ALUMIL M6, MaxConfort reuseste sa satisfaca toate dorintele de design si calitate ale clientilor nostri.
Sistemul SCHÜCO FW50+
Prin multi-sistemul consacrat FW50+ (latime de profil 50 mm) pot fi realizati pereti cortina si luminatoare de o mare diversitate conceptuala. In plus, compatibilitatea sistemelor din universul sistemelor Schüco garanteaza libertatea de creatie.
Sistemul izolat termic standard, pentru fatade cortina verticale, ofera - datorita vastului program de capace presoare - nenumarate posibilitati de design, pentru fatade cu aspect deosebit.
Principalele caracteristici ale acestui sistem sunt:
- latime vizibila redusa, de doar 5 mm;
- dimensiuni mari de raster posibile;
- se poate combina cu toate sistemele Schüco pentru usi ADS si ferestre AWS;
- numeroase variante de design datorita programului divers de capace presoare;
- componente de sistem antiefractie si anti-glont;
- o buna izolare termica si fonica;
- montaj simplu si rapid (grad mare de prelucrabilitate).
Sistemul ALUMIL M6
Peretele cortina Standard Plus M6 are profile vizibile din exterior atat pe orizontala cat si pe verticala, intr-o varietate de combinatii ce pot fi adaptate oricarui tip de constructie. Aceste profile ornamentale de la exterior pot fi Aluminiu sau din otel-inox.
Ferestrele sunt proiectate astfel incat sa nu iasa in afara ramei. Coloanele si traversele acestui sistem au grosimea de 55mm. Modul de asamblare este extrem de usor in comparatie cu cel al altor sisteme de acest tip cunoscute pe piata.
Acest perete cortina standard are o constructie articulata, proiectata sa faca fata oricarei deformari posibile a cladirii (datorata cutremurelor, vibratiilor etc.), dar si eventualelor dilatari sau contractari ale profilelor din Aluminiu, fara a-si pierde din rezistenta la presiunea vantului sau din impermeabilitate.
Fatade ventilate (placari cu BOND)
MaxConfort realizeaza lucrari de fatade ventilate care pe langa rolul estetic in imaginea unei cladiri, creeaza o separare intre mediul exterior si interior, functionand ca un foarte bun izolator termic si fonic.
Rezistenta la ciclurile de inghet-dezghet, intretinerea usoara, flexibiliatea, rezistenta la radiatiile solare, la eroziune si coeficientul de dilatare foarte mic, fac din fatadele ventilate o solutie optima pentru necesitatile de constructie ale clientilor nostri.
Placile stratificate tip BOND (ALUCOBOND, ETALBOND, JBOND etc.) sunt materiale compozite cu doua fete din Aluminiu de 0,5 mm grosime si un miez de polietilena nontoxic, fabricate prin laminare la cald si presiune, proces prin care se obtine o planeitate perfecta a suprafetei si un raport excelent intre greutate si rezistenta.
Suprafetele exterioare sunt dublu lacuite, obtinandu-se astfel o rezistenta mai mare la abraziune, saruri, umezeala si raze UV, ce au o durata de viata foarte mare.
Acest sistem de fatade placate poate fi folosit pe suprafete plane si curbe, folosind placi de diferite dimensiuni, el contribuind semnificativ la reducerea consumului de energie necesar climatizarii unei cladiri.

Garantie - 5 ani

Contacte - SC MAX CONFORT SRL:

Telefon fix: 0231534208

Telefon mobil: 0740583582

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate