SERVETELE INDSTRIALE BIG WIPES

27 RON

(Pretul contine TVA)

De la BTM DISTRIBUTION - Tg. Mures

SERVETELE INDSTRIALE BIG WIPES
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

BIG WIPES INDUSTRIAL NU TREBUIE SA LIPSESCA DIN AUTO,TRUSA,SAU DIN LOCUINTA PT.CA NU STII CAND O SA AI NEVOIE SA CURETI CEVA !
Sunt ideale pentru maini, scule, unelte si suprafete de lucru. Sunt singurele produse capabile sa curete vopsea, adeziv, silicon, spuma poliuretanica, produse epoxidice, cerneala, uleiuri, grasimi si multe alte substante. Indeparteaza eficient pete de vopsea pe baza de ulei chiar si dupa 24 de ore de la aplicare. Sunt cele mai bine vandute servetele cu o gama larga de utilizare. Acum cu o formula imbunatatita de curatare, servetelele BIG WIPES INDUSTRIAL omoara bacteriile simplu si rapid.
Contin o formula activa de curatare, care alaturi de materialul performant pentru curatare din care sunt realizate, face ca aceste servetele sa indeparteze mai multa murdarie, mult mai eficient decat alte solutii lichide pentru curatare.
Pret: 27 lei / tub 40 buc ; 8.5 lei / pachet 10 buc.
Pt comenzi: Tel. 0265254363; 0728606066
sau office@btmdistribution.ro
http://www.youtube.com/watch?v=Z_r_3H7D1OQ

Contacte - BTM DISTRIBUTION:

Telefon fix: 0265254363

Telefon mobil: 0728606066

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate