CARAMIDA STICLA CLARA (1908 W)

6,99 RON

(Pretul contine TVA)

De la EUROSYNERGY - Cluj-Napoca

CARAMIDA STICLA CLARA (1908 W)
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Caramida "1919/8 Wave" combina soliditatea si esentialitatea liniei Basic cu eleganta modelului cu valuri "W", produs in Bohemia, regiune renumita in intreaga lume pentru vechea traditie a caramizilor din sticla produse aici.

Functionalitatea si eleganta combinate cu cele mai inalte standarde de productie Seves fac din caramida "1919/8 Wave" produsul ideal pentru proiectele arhitecturale atat din interior, cat si din exterior.
Disponibila in trei tipuri de finisaje (transparenta, sablata pe o fata, sablata pe ambele fete), caramida "1919/8 Wave" este potrivita pentru toate gradele de luminozitate dorite.

Caramida "1919/8 Wave" se monteaza cu distantieri de minim un cm si se poate folosi in combinatie cu alte produse din linia Baisic, cum sunt cele colorate sau piesele special.

ALTE MODELE DISPONIBILE IN STOC PERMANENT: SUNT DISPONIBILE SI CARAMIZI DE STICLA COLORATE (IN MASA SAU PRIN INJECTARE), CARAMIZI DE STICLA JUMATATI, DE COLT; DISTANTIERI, RAME DE MONTAJ, DALE DIN STICLA PENTRU PARDOSEALA DECORATIVA.

Dimensiuni: 19 x 19 x 8 cm
Greutate: 2,25 KG
Nr.de bucati/mp: 25

Nr.de bucati/cutie: 10
Nr.de bucati/palet: 360

Dimensiuni - 19x19x8 cm

Contacte - EUROSYNERGY:

Telefon fix: 0264418112

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate