MEMBRANE BITUMINOASE LINOKROM

42 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la SC MKM RO GRUP SRL - Bucuresti

MEMBRANE BITUMINOASE LINOKROM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Pentru realizarea proiectelor de azi este nevoie de folosirea tehnologiilor avansate si a materialelor de
inalta calitate. Folosind membranele Linokrom problema protejarii cladirii de umiditate este rezolvata rapid si eficient.
Membranele Linokrom sunt destinate pentru acoperirea si hidroizolarea cladirilor si diferitelor constructii amplasate in toate zonele climaterice.
Membranele Linokrom sunt produse prin depunerea unui amestec de substante bituminoase asupra fibrelor sticloase sau baze polimerice. In calitate de strat protector se foloseste umplutura din ardezie si folie polietilenica. Pe baza acestui sistem este creat un material unic, care satisface atat stabilitatea termica, cat si flexibilitatea.
Membranele bituminoase se aplica cu ajutorul unui arzator de propan asupra unei baze pregatite in prealabil cu amorsa bituminoasa. Ele se pot fixa complet, partial sau fara niciun fel de fixare, tinand
cont de tipul constructiei ce necesita izolare. Membranele pot fi utilizate si in reparatiile acoperisurilor, inclusiv cele metalice. Multumita tehnologiilor utilizate se obtine un strat uniform de acoperire. Acesta garanteaza calitatea si trainicia acoperirii.

Dimensiuni - 1x10 cm

Garantie - 10 ani

Contacte - SC MKM RO GRUP SRL:

Telefon mobil: 0746025492

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate