IZOLATII BLOCURI, IZOLATIE TERASE DE BLOC, IZOLATII ACOPERISURI

32 RON

IZOLATII BLOCURI, IZOLATIE TERASE DE BLOC, IZOLATII ACOPERISURI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

IZOLATII TERMO HIDRO FONO IGNIFUGE CU SPUMA POLIURETANICA RIGIDA PREPARATA SI PULVERIZATA PE LOC

IZOLATII RAPIDE CEL mai rapid termosistem de izolatii se pot lucra peste 500-1000 mp pe zi. DINTRE toate materialele de izolare spuma poliuretanica rigida pulverizata si preparata pe loc asigura cel mai mare indice de izolare R=7/inch. BARIERA permanenta impotriva pierderilor fluxului de aer rece si cald. ASIGURA protectie fonica si o acustica imbunatatita cu 20-62 db. REZISTENTA si stabilitate, siguranta in exploatare, siguranta la foc este ignifuga.
ELIMINA vapori de apa, condensul interior si exterior,rezistenta la abur. ELIMINA ciupercile, mucegaiurile, microorganismele si igrasia. PERMITE suprafetelor sa respire are greutate mica. PRELUNGESTE VIATA acoperisurilor tratate intre 50-80 de ani rezistenta la inbatrinire. ECONOMIE DE ENERGIE electrice si gaze la incalzire cit si la racire de peste 50%. MATERIALUL NU ESTE cancerigen respecta normele comunitati europene, chiar ESTE recomandat celor care sufera de astm,alergii si sensibilitati respiratori. PENTRU IMBUNATATIREA confortului termic interior si o economie a energiei si banilor dv.
NU ezitati sa ne contactati, reprezentant PRESTCITADIN, Mihai Amedeo ---Tel.vod. - 0723.506.937 - 0747176811 - 0765437394

Dimensiuni - 3 minim cm

Garantie - 5 ANI

Finantare - plata 500 ron pt transport online la OMV si la masurarea suprafetei de plateste

Contacte - IZOLATII IZOLATIE IZOLATIE CU SPUMA TERMOIZOLATII HIDROIZOLATII IZOLATIRAPIDE.RO PRESTCITADIN:

Telefon fix: 0747176811

Telefon mobil: 0723506937

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate