LAMPA BIROU COPII ORANJ ELVIS TL1 - IDEAL LUX

199 RON

(Pretul contine TVA)

De la AA INTERIOR TRENDS - Bucuresti

LAMPA BIROU COPII ORANJ ELVIS TL1 - IDEAL LUX
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Lampa birou copii cu sistem ajustabil pentru a asigura confortul ideal.


Lampa birou copii oranj Elvis cu cadru cromat-lucios.

Baza lampii este rotunda cu aspect metalic si are culoarea portocalie.

Partea superioara a lampii este portocalie si este finisata cu detalii cromate lucioase pentru a accentua aspectul industrial.

Abajurul este proiectat cu fante dispuse pe toata baza, la distante egale, pentru a mari raza de dispersie a luminii. Pe langa aspectul functional, prin fantele abajurului razele de lumina delicata vor crea si efecte originale in incapere.

Dispersia luminii va fi difuzata controlat pe zona de lucru dorita, datorita sistemului de ajustare a abajurului.

Partea interioara a abajurului este de culoare alba.

Ideala pentru un plus de lumina asupra zonei de lucru de la birou. De asemenea este o solutie potrivita si pentru momentele in care doriti sa cititi fara sa aprindeti lumina in intreaga camera.

Lampile de lucru, cu aspect industrial au devenit din ce in ce mai populare, acestea adaugand un accent inedit in incaperea in care sunt utilizate.

Desi rolul lor este primordial unul uzual, datorita tendintelor in design interior din ultimii ani, acest tip de lampa a devenit si un element decorativ foarte apreciat atat de arhitecti si designeri, cat si de clientii acestora.

Datorita gamei de culori disponibile lampa de birou Elvis poate fi amplasata, din punct de vedere cromatic, in diverse tipuri de amenajari.

Culori disponibile Lampa de birou Elvis TL1:Poate fi utilizata ca lampa pentru birou sau veioza pentru zona de citit din mediul rezidential. De asemenea este potrivita si pentru studiouri sau localuri HoReCa.

Nuanta vesela de portocaliu o incadreaza ca fiind potrivita si pentru camere de copii.

Ideala pentru amenajarile in stil Modern sau Industrial, insa poate fi utilizata ca accent inedit in amenajari Clasice sau Rustice.

Stilizata si proiectata de Ideal Lux Italia.

Descarca aici Instructiuni de asamblare si siguranta Elvis TL1

Contacte - AA INTERIOR TRENDS:

Telefon mobil: 0741112312

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate