lustre moderne living productie Italia la preturi de importator direct de pe site-ul nostru " />

LUSTRE MODERNE - CANDELABRE ITALIENE

350 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NIKY DECOR - Bucuresti

LUSTRE MODERNE - CANDELABRE ITALIENE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Vindem lustre moderne living productie Italia la preturi de importator direct de pe site-ul nostru web - nikydecor.ro.
Orice colt al existentei noastre, pentru a fi cunoscut, trebuie sa fie luminat. Orice loc al casei noatre, pentru a fi admirat trebuie sa primeasca lumina oferita din plin de catre o lustra. Alegere acestui obiect atat de important din punct de vedere a utilitatii sale dar si din punct de vedere estetic, reprezinta o adevarata provocare pentru toate persoanele care doresc sa-si transforme locuinta intr-un salas al bunul gust si al elegantei.
Atunci cand alegem sa ne decoram casa tinand cont de anumit stil de design trebuie sa intrelegem ca in acelasi ton, resprectand aceleasi detalii trebuie alese si restul accesoriilor. Astfel pentru cei care aleg sa sparga orice limita impusa, pentru cei care nu se simt bine, pentru toti cei care gandesc si simt in culori, alegere potrivita pentru sursa de lumina care sa vibreze cu starea lor de spirit este lustra moderna.
Niky Decor ofera servicii profesionale de design interior, amenajari interioare pentru case, vile, apartamente si spatii comerciale in Constanta, Bucuresti . Proiectele de design contin proiectare interioare 3 D, arhitectura interior.

In ceea ce priveste designul interior ideal pentru un dormitor mansarda trebuie sa spunem ca acesta trebuie sa aiba ca si caracteristica principala simplitatea. Cei mai romantici dar si practici dintre noi pot sa aleaga sa-si trasnforme mansarda intr-un dormitor confortabil.
Dupa primele discutii cu designerul de interior se vor obtine primele idei despre cum va arata proiectul de design 3D, pentru bucatarie al locuintei in amenajare. Fie ca este vorba de design interior pentru casa, apartament sau vila va oferim cele mai bune solutii pentru punerea in practica a proiectului.
Design interior cafenea. Proiect design interior cafenea, prezentare lucrare design interior restaurant, cafenea. Detalii tehnice design interior cafenea..
Suntem importatori de candelabre stil clasic, modern cu cristale si finisaje de lux.Oferta candelabre clasice, candelabre moderne, candelabre Orion la preturi de importator.
Cititi despre: Amenajari interioare case Constanta - Nobili Interioare Design.

Dimensiuni - 600 cm

Contacte - NIKY DECOR:

Telefon mobil: 0722426284

Web: www.nikydecor.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate