PLAFONIERE FOTOLUMINISCENTE

90 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC INOVATIV CONSTRUCT SRL - Vaslui

PLAFONIERE FOTOLUMINISCENTE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Lumineaza pana la 8 ore in intuneric, din momentul intreruperii expunerii la lumina.
Sticla tratata cu material fotoreactiv special va lumina in intuneric dupa numai cateva minute de functionare a becului.
Pentru randament maxim va recomandam sa folositi tuburi fluorescente cu lumina rece sau becuri tip economizor cu lumina rece - minim 25 minute de expunere pentru reincarcare.
Produsul poate fi utilizat in locuite pentru iluminat ambiental, ca lampa de veghe in camerele copiilor, scari interioare, garaje sau parcari subterane, depozite, hoteluri, scoli, spitale, dar si ca lampa de urgenta in cazul unei pene de curent la sistemul normal de iluminat. Lampa va lumina in intuneric si va permite o buna orientare in camere sau pe coridoare.
Produsul este non-toxic, nu contine fosfor, metale grele sau compusi chimici periculosi sanatatii sau mediului inconjurator. Conectarea la reteaua electrica (220V) va fi efectuata de o persoana autorizata, numai dupa ce tensiunea a fost intrerupta.
Pentru operatiunile de curatare se recomanda sa stergeti sticla cu o carpa umeda.
Nu curatati sticla cu detergenti, solventi chimici, pe baza de alcool sau de natura acida.
http://www.shopinovativ.ro/catalog-cadouri/articole-de-iluminat-luxglass

Contacte - SC INOVATIV CONSTRUCT SRL:

Telefon fix: 0335416826

Telefon mobil: 0745987780

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate