USI GARAJ SECTIONALE

399 EUR

(Pretul contine TVA)

De la MERCADOORS LIFT - Slatina

USI GARAJ SECTIONALE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Sc Mercadoors lift SRL , este o firma specializata in usi de garaj, usi industriale, usi rezidentiale, Usi Sectionale Vitrate, usi sectionale, automatizari pentru porti, automatizari porti batante, automatizari, usi culisante, usi garaj, sisteme pentru usi glisante, automatizari usi, automatizare porti, , sisteme automatizare porti, Usi cum doreste fiecare, doar imaginatia proiectantului sau a beneficiarului este limita! Toate Tipurile de actionari: Manuale, Mecanice, Cu si fara telecomanda, simple sau cu grad mare de automatizare, diverse sisteme de protectie si semnalizare acustica si luminoasa.Pentru toate asiguram livrarea, montajul, service in perioada de garantie si postgarantie, accesorii si piese de schimb
Usile de garaj sectionale sunt formate din panouri tip sandwich de cea mai buna calitate umplute cu spuma poliuretanica. Sunt disponibile mai multe nuante si culori, in functie de cum doriti sa o asortati cu fatada cladirii. Pot fi usi de garaj automatizate sau manuale.
IZOLATIA foarte buna a usilor este asigurata de panourile de 40mm grosime cu spuma poliuretanica de inalata densitate (coeficient termic de transfer 0.49 Watt/mp*K) si chederele tip EPDM de pe intreg conturul usii de garaj precum si dintre panouri, rezultand un coeficient termic de transfer pentru usa instalata de 0.9 Watt/mp*K.
MODELUL usilor sectionale poate fi de tip casetat, dungi inguste, neted, iar variantele de culori disponibile in stoc sunt alb si maro in standard, stejar auriu, nuc, mahon, wenge si la cerere orice culoare.
ACTIONAREA usii sectionale se poate face manual, foarte usor datorita sistemului de arcuri de torsiune sau automat cu motor cu telecomanda si posibilitatea actionarii manuale de urgenta.
Contactati cu incredere specialistii firmei noastre, pentru a beneficia de cea mai buna solutie, pentru oferta de pret, avem cele mai bune preturi de pe piata
tel 0720975691

Garantie - 24

Finantare - 2 rate

Contacte - MERCADOORS LIFT:

Telefon fix: 0766824912

Telefon mobil: 0720975691

Web: preturiusigaraj.wgz.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate