FEREASTRA DE MANSARDA VELUX GZL

158 EUR

(Pretul contine TVA)

De la RAV CONSTRUCT COMPANY - Bucuresti

FEREASTRA DE MANSARDA VELUX GZL
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Fereastra de mansarda VELUX GZL este o fereastra cu articulare mediana, operarea ferestrei putandu-se face atat din partea superioara, cat si din partea inferioara.
Geamul acestor ferestre este unul standard, model 50, fiind realizat din doua foi de sticla float de 4 mm grosime cu spatiu intre ele de 16 mm umplut cu Argon.
Fanta de aerisire a ferestrei VELUX GZL se gaseste la partea superioara, la modelul cu deschidere de sus aceasta fiind integrate in manerul ferestrei .
Ferestrele VELUX GZL din actuala generatie pot fi dotate cu actionare electrica cu ajutorul motorului electric VELUX KMG 100K si a sistemului de operare electrica KUX 110.
Pentru invelitorile tip tigla metalica se vor folosi ramele de etansare EDW sau EKW. Va recomandam sa folositi si kit-ul de izolare termica BDX, impreuna cu bariera de vapori BBX.
Ferestrele de acoperis VELUX au un design exterior aerodinamic, cu un profil jos si fin care nu obstructioneaza linia acoperisului.
Ferestrele de acoperis VELUX sunt disponibile intr-o gama larga de dimensiuni si pot fi instalate pe orice materiale de acoperis, in unghiuri de inclinare intre 15 si 90 grade. In cazul in care panta acoperisului dumneavoastra este mai mica, instalarea ferestrelor se face cu ajutorul ramelor special pentru sprainnaltare.
Fereastra de mansarda inclinata, prin natura sa, necesita o tehnologie mai buna decat orice alt tip de fereastra. VELUX a inteles acest lucru de mult. Cunostintele tehnice, competenta si indemanarea personalului au fost imbunatatite in mod constant, lucru la fel de sigur ca si lemnul de pin de calitate folosit la fabricarea produselor VELUX. Specialistii VELUX au ales lemnul nu din sentimentalism, ci din ratiuni practice. Atunci cand este selectat si proiectat corect, lemnul intrece otelul in calitate.
Rezistenta si durata mare de viata, excelentele proprietati izolatoare si aspectul natural fac din lemn cel mai bun si mai simplu de manevrat material de constructie.
Preturile ferestrelor de mansarda VELUX GZL incep de la 131 euro+TVA/buc. Pentru a afla dimensiunile disponibile si preturile ferestrelor VELUX, va rugam sa ne contactati.

RAV CONSTRUCT COMPANY comercializeaza si monteaza ferestre de mansarda si accesorii originale VELUX. Asiguram instalare cu montatori parteneri VELUX. Oferim garantie intre 2 si 5 ani pentru montajele efectuate.

Garantie - 10 ani

Contacte - RAV CONSTRUCT COMPANY:

Telefon mobil: 0726783263

Web: ferestredemansarda.net

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate