USA INTERIOR IDEACASA PROMOTIE

380 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC DEKO CERAMICA TRADING SRL - Bucuresti

USA INTERIOR IDEACASA PROMOTIE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Usa are transportul si montajul gratuit pentru Bucuresti, raportul calitate pret este cel mai bun de pe piata in acest moment si poate fi achizitionata in diverse nuante.
Usa se livreaza in ambalaj, fara feronerie montata, in pretul acesteia intrand: foaia de usa, tocul cu cheder, 3 balamale (aurii sau argintii), pervazul ornamental, broasca cu cheie si maner (aurii sau argintii).
Usile de interior sunt realizate din lemn de brad care da usilor un design exterior ce se poate integra usor in mediul dumneavoastra ambiant, putandu-se astfel asocia perfect fie cu mobilierul, fie cu parchetul din habitatul dumneavoastra.
Usile de interior se gasesc in 4 culori care imita cu usurinta diverse nuante de lemn: cires, stejar, fag, nuc. Se livreaza clientilor fara feroneria montata, ele fiind ambalate in carton pentru o mai buna protectie pana la momentul montarii sale. Preturile cuprind foaia de usa, tocul cu cheder, pervazul, 3 balamale (aurii sau argintii), broasca cu cheie si maner (auriu sau argintiu).
** Geamurile din interiorul usilor sunt incluse in pret, ele putand fi schimbate in cazul in care acestea, din diverse motive, se sparg, geamul fiind compus dintr-o singura foaie de sticla, iar daca preferintele d-voastra sunt altele in materie de sticla, puteti scoate foarte usor foaia respectiva si o puteti inlocui cu o alta dorita.

Contacte - SC DEKO CERAMICA TRADING SRL:

Telefon mobil: 0764418288

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate