COPERTINE SOLARE PENTRU FERESTRE

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC SMART MOBIPLAST SRL - Alexandria

COPERTINE SOLARE PENTRU FERESTRE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Recomandata in special pentru ferestre, creeaza conditii confortabile de temperatura pe timp de vara. La interior, protejeaza covoarele, tapetul si mobila impotriva razelor solare. La exterior, protejeaza cadrul si rama ferestrelor.
Sinele de culisare: sunt din profil de aluminiu eloxat de culoare alba vopsit in camp electrostatic- elemente inoxidabile.Acestea pot fi tensionate , semi tensionate sau fara tensiune.
Materialul este din material textil cu pvc de inalta tehnologie cu 3 straturi ce asigura protectia impotriva radiatiei UV, impotriva ploii, frigului si asigura o umbra densa. P.V.C-ul are 680gr/m2 si este rezistent la foc.
Dimensiuni minime si maxima admise sunt de : 0,3 - 6,0 (m) / 0.5 - 1,5 (m)
Sistemul manual de manevrare permite rotirea in plan orizontal a axului (permitand prin aceasta reglarea luminii care patrunde sub copertina) pana la tragerea completa a copertinei. Actionarea sistemului de rotire se face prin intermediul unei manivele de manevrare .
Sistemul de actionare electric permite realizarea rotirii axului (inchiderea -deschiderea) acesteia prin simpla apasare a unui buton. Actionarea electrica este realizata cu un sistem de actionare cu un motor, de curent continuu aplicat la capatul axului.
Copertina poate fi dotata cu un sistem de comanda de la distanta (care contine o telecomanda in infrarosu si un receptor pentru aceasta telecomanda).
Au o eficienta energetica,protectie UV si izolatie fonica: buna.

Garantie - 5 ani

Contacte - SC SMART MOBIPLAST SRL:

Telefon mobil: 0726756223

Web: www.usiferestrelemn.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate