OBLOANE DIN LEMN CU LAMELE MOBILE

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC SMART MOBIPLAST SRL - Alexandria

OBLOANE DIN LEMN CU LAMELE MOBILE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

DIN PASIUNEA PENTRU LEMN, OFERIM SOLUTII COMPLETE PENTRU DUMNEAVOASTRA!
SILADY SRL va ofera o gama larga de tamplarie din lemn stratificat pe diferite esente si o gama variata de finisaje pe comanda conform cerintelor dumneavoastra.
Executam obloane din lemn stratificat atractive si intime care urmaresc forma ferestrelor pe care sunt montate. Daca din cand in cand doriti sa va bucurati de intimitate atunci obloanele Eco Decore Style sunt alegerea ideala.
Fie ca doriti sa conferiti un aspect retro, rustic sau modern, obloanele noastre va vin in ajutor prin diversitatea aspectului, a materialului si nu in ultimul rand a culorilor oferite de paletarele noastre.
Obloanele din lemn sunt produse cu material lemnos uscat duostratificat din esente rasinoase, fara defecte furnizate de producatori autohtoni si de import grosimea materialului folosit este de 42 mm pentru rama oblong si 12mm pentru lamele.
Fiind un produs de exterior, are avantajul de a stopa ploaia si zapada inainte ca aceasta sa ajunga pe geam, izoleaza foarte bine fonic, ajuta confortul termic si au rol antiefractie. Obloane exterioare lemn de tei au o durata de viata indelungata daca sunt intretinute si sunt manevrate des.
Pentru mai multe detalii vizitati pagina noastra de web http://www.silady.ro/produse/obloane.php . Pentru a obtine o cotatie de pret completati formularul de contact existent pe fiecare pagina a noastra de prezentare.
Va asteptam!
Asiguram consultanta, masuratori si montaj.

Garantie - 5 ANI

Contacte - SC SMART MOBIPLAST SRL:

Telefon mobil: 0726756223

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate