USI INTERIOR CLASSEN

400 RON

(Pretul contine TVA)

De la NCC TRADE DESIGN - Timisoara

USI INTERIOR CLASSEN
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

NCC TRADE DESIGN, in calitatea de reprezentant zonal pe partea de VEST a tarii, al producatorului de usi de interior/ parchet si fronturi de mobila - CLASSEN- va pune la dispozitie o gama variata de usi de interior.
Usile de interior sunt realizate cu o structura celulara din MDF, PAL perforat sau structura HYBRIDA ce pot fii echipate cu tocuri ( STANDARD- drept / ARCUS- rotunjit- fixe sau reglabile) si pervaze .
Finisajele usilor de interior se prezinta intr- o mare diversitate de nuante- wenge/ nuc/ artar/ stejar deschis/ cedru/ artar pe 2 directii/ nuc pe 2 directii/ cires pe 2 directii /mahon/ cires/ fag european/ anin / calvados/ alb/stejar polonez/, obtinute fie prin vopsire cu vopsea acrilica, pe baza de apa, fie prin folii de diferite calitati - decor- CPL- IRIDIUM. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie: depozit si MAGAZIN DE PREZENTARE: Timisoara, Calea Sagului, nr. 151/ A . Tel./ Fax. 0256/ 216 104 E-mail: office@tradedesign.ro www.tradedesign.ro, Persoana de contact: Cosmina MINGIUC
Mob. 0724 386 112, CAROL ECSY: Mob. 0734700302

Garantie - 2 ani

Contacte - NCC TRADE DESIGN:

Telefon fix: 0256216104

Telefon mobil: 0734700302

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate