ROMANE

30 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC ARt Junkie SRL - Iasi

ROMANE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

SC Art Junkie SRL, vine in ajutorul dumneavoastra cu noi idei si solutii in amenajarea locuintei, materialele folosite sunt de cea mai buna calitate si rezistente in timp la factorii de lumina. Perdele si draperii, simple sau brodate, din In, matase, organza, semi-organza, catifea si jaluzele verticale din material textil sunt cateva din produsele noastre.
In executarea comenzii dumneavoastra, seriozitatea este maxima intr-un timp de lucru foarte scurt. Lista de preturi este convenabila orcarui buget, asumandu-ne responsabilitatea de a masura, monta si transporta in mod gratuit comanda. In felul acesta clientul va beneficia de consultanta necesara in alegerea potrivita pentru locuinta lui. In concluzie tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati, ne ocupam noi de restul. Un reprezentant al firmei noastre se va deplasa la domiciliul dumneavoastra si va va prezenta oferta produselor.
Din momentul efectuarii comenzii echipa noastra se va ocupa de tot ceea ce este necesar pentru a va putea bucura de calitatea si profesionalismul nostru in maxim 7 zile.

Garantie - 12

Contacte - SC ARt Junkie SRL:

Telefon fix: 0741793014

Telefon mobil: 0741793014

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate