RULOURI ANTIEFRACTIE CONSTANTA

53 EUR

(Pretul contine TVA)

De la SC DANIELS COMPANY SRL - Navodari

RULOURI ANTIEFRACTIE CONSTANTA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Rulouri antiefractie Constanta - 10 %
Daniels Company produce jaluzele verticale, rolete interior si rulouri exterior cu o paleta coloristica foarte larga si o multitudine de texturi. Rulourile exterioare sunt confectionate din lamele de aluminiu termoizolante - umplute cu spuna poliuretanica, disponibile in diverse culori (30 de culori). Rulourile exterioare din aluminiu au rol antiefractie datorita sistemului special de blocare.
Atunci cand tamplaria casei tale este deja instalata rulourile exterioare pentru ferestre sunt o solutie ingenioasa atat pentru protectie termica, fonica si impotriva razelor solare , dar si de siguranta impotriva fenomenelor naturale sau a actelor de vandalism.
Elegante si utile, RULOURILE EXTERIOARE din Aluminiu au lamelele umplute cu spuma poliuretanica, fapt care duce la o buna izolare termica si fonica. Ele pot fi dotate cu yala sau cu sistem de autoblocare, sporindu-se astfel protectia antiefractie. Rulourile de interior ofera un ambient placut, dar si siguranta intimitatii, putand fi utilizabile in locuinte, birouri,institutii,etc.
Se aplica pe rama geamului de termopan sau lemn, neafectand calitatile de izolare termica ale acestora. Plase de tintari sau plase insecte pentru termopane sunt o solutie moderna de protectie impotriva insectelor pentru orice locuinta.

Dimensiuni - ------ cm

Garantie - 24 luni

Finantare - ------

Contacte - SC DANIELS COMPANY SRL:

Telefon fix: 0241766799

Telefon mobil: 0721560217

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate