SET DE DORMITOR LORENA

2290 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

SET DE DORMITOR LORENA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Palul melaminat de calitate superioara de la Egger este bine pus in valoare prin realizarea acestui model de dormitor Lorena. Ale carui detalii sunt bine definite datorita designului sau modern.
Pentru realizarea acestui model de dormitor Lorena, s-a folosit in special palul melaminat de calitate superioara, de 18 cm grosime obtinut in nuante extrem de luminoase. Ceea ce inseamna ca respectivul corp de mobilier poate mobila cu succes chiar si un dormitor, acolo unde lumina naturala a soarelui nu poate patrunde la intensitate maxima.
In cazul acestui model de dormitor Lorena este definit de un pat matrimonial cu tablie, ale carui dimensiuni sunt date de valori standard. Lungimea partii de sezut a patului este de 200 cm, iar latimea este de 160 cm.
Patul este definit si de existenta unei tablii a carei forma si model sunt personalizate.
Dar si prin asociere cu doua noptiere de mare efect pentru interiorul unui dormitor. Acestea din urma sunt executate pe baza unui sertar extrem de interesant.
Fiecare dintre aceste noptiere au 50 cm lungime, 32 cm inaltime si 35 cm adancime.
Patul matrimonial mai poate fi dotat optional, cu somiera si sistem metalic cu pistoane, necesar pentru ridicarea somierei.
Toate aceste accesorii avand un rol extrem de bine definit in realizarea confortului si a relaxarii, de care aveti atata si atata nevoie.
Atunci cand vine vorba despre sifonier, este bine de stiut ca acesta este unul de mare definitie prin faptul ca acesta este dotat cu doua usi culisante de mare efect, a caror functionalitate este una destul de silentioasa.
Iar daca ne referim la partea de interior a sifonierului aceasta este bine compartimentata special pentru depozitarea articolelor vestimentare de diferite dimensiuni si volume.
Pentru a cunoaste cu exactitate daca acest model de sifonier se poate incadra in dormitorul dumneavoastra precizam faptul ca acesta are o inaltime de 215 cm, cu 180 cm lungime si 64 cm adancime.
De asemenea ar mai fi de stiut aici respectivul model de dormitor mai poate fi utilat optional si cu alte corpuri de mobilier, in functie de preferinte.
Este vorba aici si despre o comoda cu doua sertare suprapuse in plan vertical si care va poate scoate din orice incurcatura in ceea ce priveste depozitarea diferitelor articole textile sau vestimentare.
In alta ordine de idei respectivul model de comoda este definit de cei 81 cm lungime, cu 68 cm inaltime si o adancime de 46 cm.
In aceste conditii un dormitor Lorena se poate plia extrem de bine pe necesitatile si dorintele multora dintre clienti.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate