PAT TAPITAT LAGUNA

1990 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC IMEX GRUP SRL - Bucuresti

PAT TAPITAT LAGUNA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Patul tapitat are un design cu totul deosebit, ajutand la optimizarea spatiului din incapere si creand un decor cu personalitate. Intrucat la baza crearii sale a stat principiul imbinarii dintre estetica si utilitate, rezistenta acestui pat este superioara.
Un pat tapitat cu o prezenta deosebit de eleganta ce emana stil, simplitate si bun gust la un raport calitate pret foarte bun. Laguna este un pat simplu, durabil si foarte confortabil, este un pat din imitatie de piele pe stil modern.
Tapiteria este executata cu atentie din imitatie de piele de cea mai buna calitate. Tablia patului este tapitata manual pe un schelet din lemn masiv bine uscat acoperit cu poliuretan de inalta densitate pentru a obtine un confort sporit dar si o buna rezistenta in timp. Paturile tapitate Laguna sunt construite pe o structura solida fabricata din lemn masiv.
Somiera, suportul pentru saltea nu este inclus in pretul patului si este construit pe o rama din metal vopsit in camp electrostatic prevazuta cu lamele flexibile din esenta lemnoasa.
Patul tapitat este disponibil pe patru nuante de imitatie de piele: alb, crem, maro, negru.
Pentru mai multe detalii apelati unul din consultanti nostri.

Dimensiuni - 160x200 cm

Garantie - 2 ani

Contacte - SC IMEX GRUP SRL:

Telefon mobil: 0721379497

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate