SALTEA MED CARE DREAM

0 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la Med Care Romania - Bucuresti

SALTEA MED CARE DREAM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

SALTEAUA MED CARE DREAM - suportul optim al coloanei vertebrale !
Salteaua Med Care Dream este fabricata pe zone de suport ortopedic, cu elemente de suprafata flexibile si adaptabile corpului in toate cele 7 zone de sustinere.
Datorita greutatii, umerii si soldurile au nevoie de o sustinere speciala. Aceste zone intra mai profund in saltea, motiv pentru care salteaua trebuie sa le permita pozitia naturala fara contra-presiune sau denivelari ne-natuale. Doar in acest fel coloana vertebrala poate ramane intr-o pozitie naturala, dreapta.
Structura saltelei Med Care Dream are taieturi speciale de adaptabilitate. ´´Nisele´´ taiate in spuma sunt flexibile si usoare, permitand corpului pozitia naturala si relaxarea.
Tapiteria este fabricata din fibre de marca in forma de spirala tridimensionala, fapt care ajuta la climatizarea si aerisirea optima a suprafetei de dormit.
Salteaua Med Care Dream este dotata cu o husa detasabila lavabila in masina de spalat la temperaturi de pana la 60°C. Jerseul dublu poarta standardul de calitate Öko-Tex Standard 100.
*acest produs este disponibil pe scale de greutate. Cereti detalii reprezentantului Med care.
*produs fabricat 100% in Germania
*saltea testata medical.
*produsul nu contine C.F.C.






Dimensiuni - 160x200 cm

Contacte - Med Care Romania:

Telefon fix: 0311063106

Telefon mobil: 0753345349

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate