USI DE GARAJ REZIDENTIALE

599 EUR

(Pretul contine TVA)

De la MEGAS-THERMOSYSTEM SRL - Baia Mare

USI DE GARAJ REZIDENTIALE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Calitate, diversitate si eficienta Usile de garaj MCA se pot realiza dintr-o gama de peste 40 de tipuri de panouri cu diverse culori, suprafete care imita lemnul si multiple tipuri de ambutisari ale tablei. Usile de garaj MCA permit multiple variante de vitrare si chiar integrarea unei usi pietonale cu prag jos. Fiabilitatea si rezistenta in timp a usilor de garaj MCA sunt cele care transforma investitia in confort termic si design placut intr-o investitie eficienta pe termen lung. Construite dupa proiecte germane, cu norme de calitate riguroase, usile de garaj MCA sunt gandite sa reziste la peste 25 000 de cicluri de actionare. Încercati sa calculati numarul de ani de utilizare plecand de la aceasta valoare, 25 000 de cilcuri. Noi garantam 10 ani de functionare impecabila.
Ușile de garaj secționale rezidențiale MCA se caracterizeaza prin: * Izolarea termica a usilor de graj MCA este realizata prin: o panourile sandvici folosite de usile de garaj MCA au grosimea de 40 mm o chedere laterale o cheder dublu in partea de jos a ușii de garaj * Confortul, siguranța și securitatea oferita de usile de garaj MCA o Acționare electrica de la distanța prin intermediul unei telecomenzi al carei cod nu poate fi clonat o Sistem de siguranța la ruperea arcurilor de torsiune ale usilor de garaj sectionale o Sistem de siguranța impotriva prinderii degetelor intre panourile usilor de garaj sectionale o Sistem de securitate impotriva tentativelor de intrare prin efracție prin blocarea usilor sectionale o Sistem de siguranța de tip "safety edge" integrate in usile de garaj sectionale o Sistem de siguranța cu celule fotoelectrice pentru usile sectionale rezidentiale MCA o Posibilitatea deschiderii de urgența, a usii de garaj sectionale, in cazul unei pene de curent o Garantarea funcționarii unui numar de 15 000 / 25 000 de cicluri a usilor de garaj MCA * Diversitatea coloristica și accesorizarea usilor de garaj MCA o Sunt disponibile peste 40 de tipuri de panouri, de usi de garaj, cu diferite culori standard și ambutisari o Posibilitatea vitrarii ușii de garaj o Posibilitatea integrarii unei uși pietonale cu prag subțire in cadrul usii de garaj

Garantie - 5 ani

Contacte - MEGAS-THERMOSYSTEM SRL:

Telefon mobil: 0758067062

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate