COSURI DE FUM DIN INOX

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SECOVENT - Bucuresti

COS DE FUM DIN INOX
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Cosuri de fum din inox - Un cos de fum proiectat, instalat si intretinut corect este obligatoriu pentru fiecare cladire. Prima prioritate cand vine vorba de evacuarea gazelor toxice tine de siguranta. Cosurile de fum defecte sau necuratate constituie una dintre cauzele majore de incendii. In acelasi timp, un cos care functioneaza optim asigura un randament ridicat al surselor de caldura. Secovent fabrica, instaleaza si comercializeaza o gama larga de cosuri de fum din inox, potrivite atat pentru uz industrial, cat si casnic - pentru centrale, seminee sau sobe de teracota.


Cosuri de fum din inox - Avantaje


Printre avantajele cosurilor de fum din inox (firma noatra fabrica si cosuri din otel galvanizat) se numara: dimensiunile si greutatea reduse, usurinta si rapiditatea instalarii, rezistenta la substante corozive si umiditate. De asemenea, cosuri de fum din inox pot fi montate atat in interiorul constructiilor, cat si in exteriorul acestora.
Secovent va ofera tubulaturi pentru toate genurile de instalatii de climatizare si ventilatie: tubulatura rectangulara, tubulatura spiro,tubulatura inox, tubulatura alp, tubulatura din tabla zincata, tubulatura de aluminiu

.

Cosuri de fum din inox - Secovent, garantia calitatii


Cu o experienta de peste 10 ani, Secovent exceleaza in realizarea proiectelor de mare anvergura pe segmentul sisteme de ventilatie si de climatizare, inclusiv instalatii de exhaustare si desfumare.


Executam cosuri de fum din inox in fabrica proprie Secovent respectand un proces tehnologic strict. Materialele folosite sunt testate si de cea mai buna calitate, in pas cu standardele internationale.
Va garantam pentru cosuri de fum din inox preturi avantajoase si calitate de top! Avem solutia potrivita fie ca va doriti a��cos de fum anticondensa��, a��cos de fum acoperisa�� sau a��cos de fum antivanta��, a��cos de fum cu tiraj fortata��, a��cos de fum gazeificarea��, a��cos de fum in afara caseia�� sau a��cos de fum orizontala��.


Cosuri de fum din inox - Ce trebuie sa aveti in vedere


Un cos de fum sigur si eficient trebuie sa respecte mai multe reguli - sa fie perfect izolat termic, cu peretii interni netezi, cu diametru corelat cu instalatia aferenta. Totodata, este recomandat sa nu existe schimbari de directie, mai multe coturi sau trasee orizontale lungi. De asemenea, cosul trebuie sa fie rezistent la variatii mari de temperatura si la substante chimice sau condens.
Calcularea diametrului potrivit se face de catre expertii Secovent, tinandu-se cont de mai multi parametri tehnici. Dupa inspectarea amplasamentului, profesionistii nostri va vor propune cea mai buna solutie. Aceasta va fi realizata in fabrica proprie la un standard de calitate superioara si apoi instalata corespunzator.
De asemenea, este obligatorie curatarea cosului de fum cel putin o data pe an de catre o firma specializata. Pentru camerele deservite Secovent va ofera si posibilitatea de a le dota cu grile de aerisire, acestea pot fi : grile dubla deflexie, grile de baie si grile de exterior.Cosuri de fum din inox - Cosuri simplu perete vs dublu perete


Secovent va pune la dispozitie atat cosuri de fum din inox simplu perete, cat si dublu perete.
Cosurile de fum din inox simplu perete sunt cele mai usoare, mai ieftine si mai simplu de instalat.
Cosurile de fum din inox dublu perete sunt izolate cu vata minerala bazaltica protejata cu tabla. Astfel, ele sunt mai sigure si mai eficiente. De asemenea, acest tip de cosuri de fum din inox sunt mai rezistente. Pentru bucatarii putem sa va oferim si hote profesionale pentru o mai buna ventilatie.


Cosuri de fum din inox - Unde ne gasiti


Consultantii nostri va asteapta in orice moment intrebarile referitoare la produsele de care aveti nevoie. Consultanta si suportul tehnic sunt gratuite. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati. Veti obtine in cel mai scurt timp o evaluare profesionista a proiectului dvs. Ne gasiti in Bucuresti, sectorul 3, sau folosind datele de contact de pe site-ul nostru.
Daca doriti sa aflati cat mai multe despre ofertele Secovent, puteti accesa si alte produse comercializate cum ar fi: jgheaburi din tabla zincata, burlane din tabla zincataVa putem oferi urmatoarele tipuri de cosuri: Cosuri de fum preturi | Cos de fum pentru centrala pe lemne | Cos de fum exterior | Cos de fum izolat | Cos de fum metalic | Cosuri de fum profesionale | Cosuri de fum industriale |.
Cos de fum anticondens | Cos de fum acoperis | Cos de fum antivant | Cos de fum cu tiraj fortat | Cos de fum gazeificare | Cos de fum in afara casei | Cos de fum orizontal | . Cos de fum inox | Cosuri de fum inox preturi | Cosuri de fum inox ieftine | Cos de fum inox dublu perete pret | Cos de fum inox izolat pret |
.

https://www.google.ro/maps/place/Secovent+Group+SRL,+Tubulatura+de+ventilatie,+Cosuri+de+fum,+Hote+profesionale+inox,+Firma,+Montaj/@44.4348594,26.1859201,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0xf18440896c219326!8m2!3d44.4348594!4d26.1859201Contacte - SECOVENT:

Web: www.secovent.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate