POMPE CALDURA SOL/APA NEURA VAPORIZARE DIRECTA

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la AUTOMAX SRL BACAU - Bacau

POMPE CALDURA SOL/APA NEURA VAPORIZARE DIRECTA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Pompele de caldura Neura cu vaporizare directa se remarca prin performantele obtinute, prin calitatea/inovatia produsului si prin montajul lor usor.
Pompele de caldura Neura cu vaporizare directa se monteaza in exteriorul cladirii (seria Austria) sau in interior (seria Europa).
Pompele de caldura Neura se deosebesc de alte produse prin reglajul electronic utilizat, numit PCS (Power Control System). Sistemul PCS este un sistem care adapteaza singur, autonom si in functie de necesarul termic cantitatea de energie termica produsa. Rezultatul este modularea turatiei compresorului in functie de temperatura externa si necesarul termic.
Compresorul poate functiona cu turatii reduse ceea ce duce la COP-uri foarte mari, prelungeste substantial durata de viata si duce la costuri de exploatare foarte mici.
Dat fiind acest fapt pompele de caldura Neura sunt dimensionate la forte termice mai mari pentru a ajunge in regimul ei cel mai eficient de operare ( temp. Tur 30° C) unde consumul de curent electric este foarte mic si COP-urile realizate foarte mari.

Pompele de caldura Neura cu vaporizare directa sunt livrate "ready to use", cu colectoarele conectate si incarcate cu agentul frigorific natural PROPAN. Prin urmare instalarea lor este simplificata, ajutorul frigotehnistilor este inutil.

Estimari de pret la cerere in functie de model si de suprafata ce urmeaza a fi incalzita.

Garantie - 2 ani

Contacte - AUTOMAX SRL BACAU:

Telefon fix: 0334405855

Telefon mobil: 0727345133

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate