INSTALARI SISTEME DE INCALZIRE IN PARDOSEALA 3552

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la AUTOMAX SRL BACAU - Bacau

INSTALARI SISTEME DE INCALZIRE IN PARDOSEALA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Societatea noastra instaleaza si distribuie sistemul suedez de incalzire in pardoseala LK, sistemul ce poate fi conectat la orice sursa de caldura; centrale termice in condensare- traditionale-pe gaz sau motorina, sobe cu lemne, panouri solare sau pompe de caldura.
Incalzirea in pardoseala functioneaza bine si eficient in orice tip de constructie, atat in imobile mici cat si in spatii industriale, scoli, spitale. Poate fi instalata pe orice structura de pardoseala, cum ar fi: beton, sapa, blocuri, barne, grinzi. Un astfel de sistem are o durata de viata egala cu cea a constructiei.
Societatea noastra nu furnizeaza doar componentele sistemului ci intreaga solutie, inclusiv proiectarea instalatiei. Raspundem intrebarilor dumneavostra si cautam impreuna solutii.

LK va ofera produse de cea mai buna calitate. Principalele produse sunt fabricate de LK, dar in solutiile propuse de echipa de proiectare sunt incluse si produse de o calitate deosebita ale altor marci de varf din Europa. Oferta LK include sisteme de incalzire in pardoseala, sistem de incalzire cu radiatoare, sistem de protectie la inghet, sistem de apa potabila, conducta Pex-a, conducta multistrat, conducta corugata si o gama larga de fitinguri si distribuitoare.

Avantaje
- Siguranta si confort;
- Solutie excelenta pentru locuinte;
- Performante superioare de incalzire;
- Potrivita pentru toate tipurile de suprafete;
- Elasticitate ridicata;
- Solutie de scadere a costurilor;
- Durabilitate;
- Timp si costuri de montaj minimale;
- Costuri de intretinere inexistente;
- Garantie 25 ani;
- Necorozive

Estimari de pret la cerere in functie de suprafata si sistemul ales.

Garantie - 25 Ani

Contacte - AUTOMAX SRL BACAU:

Telefon fix: 0334405855

Telefon mobil: 0727345133

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate