CERAMICA

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la BRUNO ART - Horezu

CERAMICA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Bruno Valerian ( Atelier de ceramica Horezu ), creator de arta romaneasca pura, colectionar pasionat si consecvent de arta populara autentica si de obiecte folclorice va intampina in atelierul lui din Horezu cu unele din cele mai frumoase obiecte care se pot face cu mana omului. Daca Dumnezeu a creat primul om din lut, atunci Bruno Valerian a continuat sa ne demonsreze ca lutul trebuie lucrat cu grija, cu dragoste, cu sudoare pentru a rezulta lucruri minunate si a pastrat vie arta ceramicii de Horezu.
Daca in copilarie lutul a fost obiectul jocului, la maturitate lutul a devenit un stil de viata, un mod in care obiectele populare prind viata, reinvie. Roata olarului pe care isi desfasoara activitatea, a fost construita de el insusi, dupa \"masura\" lui pentru a duce mai departe traditia ceramicii de Horezu.
brunoa art colectii arta romaneasca
ceramica horezu brunoa artceramica horezu bruno artvase ceramica pentru restaurante bruno art
brunoa art colectii arta romaneasca
Talentul artistic al lui Bruno Valerian vine din dragostea pentru arta, dintr-o cunoastere si intelegere profunda a vietii, a ocupatiilor si a obiceiurilor celor din Horezu. Dragostea pentru arta populara romaneasca s-a nascut odata cu tanarul artist, pasiunea de a modela si colectiona obiecte autentice romanesti, cu precadere a ceramicii de Horezu, s-a nascut si a crescut cu munca.
De ce sa faceti cuiva drag un cadou banal? De ce sa oferiti cadouri pe care scrie \"made in China\"? Fiti unici, oferiti lucruri unice romanesti!
Va asteptam sa vizitati aceasta colectie care este in continua crestere si diversificare pe D.N. 67, la iesirea din Horezu spre Targu Jiu, acolo unde artistul Bruno Valerian invarte roata.
Daca vrei sa te intorci in timp, sa-ti gasesti originile, paseste in atelierul lui Bruno Valerian din Horezu, Valcea. Produsele sunt unice si cele mai multe se executa doar la comanda.

Contacte - BRUNO ART:

Telefon mobil: 0745454794

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate