SET CABINA DUS CLASSIC A 80X80 CM

1437,31 RON

(Pretul contine TVA)

De la EMENATWORK - Popesti Leordeni

Produsul nu mai este disponibil!
SET CABINA DUS CLASSIC A 80X80 CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Designul cabinei de dus este conceput pentru relaxarea ta de zi cu zi. Formele confortabile si materialul de buna calitate ce mentine temperatura apei, iti ofera mediul perfect pentru destinderea dupa o zi plina.

Cabina de dus Classic A are un design elegant evidentiat de suprafata rezistenta. Are o forma clasica, patrata, si se monteaza pe colt. Este recomandata indeosebi persoanelor care prefera sa petreaca mai putin timp in baie. Este prevazuta cu doua usi glisante montate pe role pentru accesul rapid si o functionare silentioasa. Performanta inchiderii usilor este realizata de banda magnetica. Ocupa o suprafata mai mica decat cada. Se instaleaza usor si este mai ecologica deoarece asigura un consum de apa redus.

Suprafata cabinei este realizata din sticla transparenta ceea ce reda un design elegant. Este simplu de intretinut, deoarece impiedica acumularea impuritatilor si depunerilor de calcar.

Setul include cadita Rodos A800 si sifonul 690P.

Caracteristici tehnice:

- lungime: 800 mm

- latime: 800 mm

- culoare: crom lucios

- sticla transparenta

- montaj: pe colt

Contacte - EMENATWORK:

Telefon fix: 0372725725

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate