BATERIE LAVOAR CU FIXARE IN PERETE LEONIT

164,27 RON

(Pretul contine TVA)

De la EMENATWORK - Popesti Leordeni

Produsul nu mai este disponibil!
BATERIE LAVOAR CU FIXARE IN PERETE LEONIT
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Ne folosim zilnic de bateriile sanitare din casa sau de la locul de munca. Faptul ca intram in contact permanent cu ele, atat in baie, cat si in bucatarie, au aparut exigente din ce in ce mai mari legate de forma si functionalitate.

Modelul de baterie lavoar Leonit este perfect pentru echiparea corespunzatoare a baii, datorita aspectului clasic care se asorteaza oricarui stil. Bateria de baie are un design practic, se monteaza cu usurinta pe perete. Este o baterie monocomanda ce permite reglarea rapida a temperaturii si a debitului de apa. Suprafata cromata confera rezistenta si stralucire timp indelungat.

Confectionata din alama, utilizarea acestei baterii de baie este usor de realizat, finisajul fiind rezistent la contactul cu substantele corozive si abrazive. Cartusul ceramic poate fi setat pe loc, in functie de cerinte. Acesta nu absoarbe aer si elimina producerea de aerosoli. 

Caracteristici tehnice: 

- lungime: 150 mm

- inaltime: 77 mm

- material: alama 

- finisaj: crom

- tip cartus: ceramic

- cartus ceramic: ø35 mm

- debit de apa: 12 l/min.

- pipa pivotanta cu aerator

Contacte - EMENATWORK:

Telefon fix: 0372725725

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate