DESIGN INTERIOR BAIE CASA CONSTANTA

16 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR BAIE CASA CONSTANTA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Proiect design interior baie de lux realizat pentru casa in Constanta. Oferim servicii personalizate de design interior pentru case, apartamente in Constanta. Anotimpurile noi vin cu noi dorinte de schimbare. Nu numai pentru haine cat si pentru casa. Daca doresti sa vii cu un suflu nou pentru casa ta, noi iti spunem care sunt stilurile pe care sa te bazezi pentru design interior in Constanta.

Cuvintele de ordine – blandete, dulceata, exotism, lejeritate. Trebuie sa schimbi designul interior al casei pentru a te bucura de un stil care isi seamana si in care sa te regasesti.

Influentele scandinave. Inca o data, influenta tarilor din Nord se afla pe podiumul tendintelor in voga. Se cauta prin intermediul acestui spirit o anumita liniste, relaxare cu o puternica predominanta a lemnului deschis in care totul este pus in valoare de elemente moderne precum lacul sau metalul. Casa trebuie sa devina un cocoon in care sa iti faca placere sa te intorci. Culorile patelate si motivele retro sunt si ele de miza pentru un design interior casa Constanta plin de nostalgie.

Dimensiuni - 340 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate