AMENAJARE PISCINA......./MP

80 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la SANERO - Pitesti

AMENAJARE PISCINA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Stancile artificiale sunt cea mai noua tendinta de a aduce frumusetea si estetica din natura in interiorul casei sau in gradina dumneavoastra. In combinatie cu apa si plante vii creeaza un climat confortabil si sanatos.
Stancile artificiale vor da camerei de zi, terasei dumneavoastra, gradinii, o atmosfera confortabila cu un aspect realistic natural. Suprafetele sunt atat de realiste incat este greu de crezut ca acestea nu au fost facute de natura.
Stancile artificiale sunt realizate din beton modificat polimerizat, care arata si chiar se simt la atingere ca o stanca naturala. Betonul modificat polimerizat este finisat cu materiale cu o rezistenta extrem de mare UV.
Stancile artificiale sunt disponibile in orice dimensiune, forma si culoare. In interior sau exterior, deasupra sau sub apa, produsele noastre sunt o solutie reala si durabila pentru proiectele dumneavoastra.

Contacte - SANERO:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate