NUAGE CAMYLLE ELINYA 250 ML

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la WAINCRIS PISCINE - Pascani

NUAGE CAMYLLE ELINYA 250 ML
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Nuage Camylle elinya 250 ml

Nuage este o emulsie bazata pe uleiuri esentiale naturale 100%, pure.
Se foloseste pentru difuzarea de uleiuri esentiale, naturale, in medii profesionale: centre Spa, centre de balneoterapie, piscine publice, hoteluri si chiar acasa.

Este un amestec de uleiuri esentiale special combinate pentru proprietatile lor:menta pentru proprietatile curative, portocala pentru actiunea sa de intretinere a tesuturilor, levantica pentru proprietatile sale curative, rozmarin pentru calitatile sale antirid,salvie pentru proprietatile sale anticelulitice si ienupar pentru calitatile sale de slabire
Elinya este un amestec de uleiuri esentiale special combinate pentru proprietatile lor de slabire: menta pentru proprietatile digestive, portocala pentru actiunea sa de intinerire a tesuturilor, levantica pentru proprietatile sale curative, rozmarin pentru calitatile sale antirid, salvie pentru proprietatile sale diuretice si anticelulitice si ienupar pentru efectele sale de slabire.

Contacte - WAINCRIS PISCINE:

Telefon fix: 0332882533

Telefon mobil: 0742472664

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate