NUAGE CAMYLLE EUCALIPT SI MENTA 250 ML

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la WAINCRIS PISCINE - Pascani

NUAGE CAMYLLE EUCALIPT SI MENTA 250 ML
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Nuage Camylle eucalipt si menta 250 ml

Nuage este o emulsie bazata pe uleiuri esentiale naturale 100%, pure.


Se foloseste pentru difuzarea de uleiuri esentiale, naturale, in medii profesionale: centre Spa, centre de balneoterapie, piscine publice, hoteluri si chiar acasa.

Este un amestec de uleiuri esentiale special combinate pentru proprietatile lor:menta pentru proprietatile curative, portocala pentru actiunea sa de intretinere a tesuturilor, levantica pentru proprietatile sale curative, rozmarin pentru calitatile sale antirid,salvie pentru proprietatile sale anticelulitice si ienupar pentru calitatile sale de slabire



Menta - Īnviorant - Cu arome proaspete, stimulante

Este cel mai bun ulei esential din toate timpurile. Īn multe culturi, menta este folosita pentru aroma in mancare sau bauturi, dar si pentru calitatile sale stimulante, afrodisiace. Menta a fost folosita de-a lungul secolelor ca tonic, ca ajutor pentru digestie, pentru tratarea racelilor, tusei si febrei.

Eucalipt - Respirator - Cu aroma proaspata, penetranta

Uleiurile esentiale de eucalipt sunt fara indoiala cele mai folosite in saune si in baile cu abur. Parfumul puternic al eucaliptului da impresia celei mai mari prospetimi si vitalitati. Īn mod special recomandat pentru boli respiratorii, eucaliptul curata tuburile bronsice. Aceasta planta este folosita in multi compusi farmaceutici pentru proprietatile sale antiinflamatorii si antiinfectioase

Contacte - WAINCRIS PISCINE:

Telefon fix: 0332882533

Telefon mobil: 0742472664

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate