LAIT DE BALNEO CAMYLLE POLYNESIE 250 ML

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la WAINCRIS PISCINE - Pascani

LAIT DE BALNEO CAMYLLE POLYNESIE 250 ML
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Lait de BALNEO CAMYLLE polynesie 250 ml - Placerea unei bai cu masaj.


Produsele folosite in mod curent sunt uleiuri de baie pe baza de grasimi, care nu sunt ideale deoarece lasa un depozit care inevitabil blocheaza canalele de injectare in baie. LAIT DE BALNEO de la CAMYLLE este obținut printr-un metoda revoluționara de procesare a uleiurilor esențiale care evita aceste probleme.


LAIT DE BALNEO este total solubil in apa, astfel permițand moleculelor din plante sa acționeze asupra tuturor parților corpului scufundate in apa, sub actiunea benefica a baii cu bule.Datorita concentrației mare de uleiuri esențiale, iți va transforma baia intr-un adevarat tratament de binefacere.

Un masaj acvatic este o minunata experiența relaxanta, care combina toate placerile apei, caldurii, aburului și bulelor de aer, și care iți maseaza și mangaie corpul.


Īn orice secol și in orice cultura, o baie in extracte naturale de plante a fost intotdeauna luxul suprem. Īn trecut, totuși, de aceste placeri se bucurau numai regii și reginele.
Din fericire, acum lucrurile stau altfel, și oricine poate acum sa ia o pauza de la ritmul infricoșator al vieții de zi cu zi și sa se bucure de beneficiile relaxante și reinvigorante ale unei bai cu masaj cu uleiuri esențiale de plante. Trebuie doar sa te lași purtata de aceste delicioase senzații și sa lași moleculele uleiurilor esențiale sa te duca intr-o calatorie printre plantele lumii.

CAMYLLE LAIT DE BALNEO iți va da un sentiment incomparabil de bunastare și implinire.
Cu efect regenerat, cu arome de vanilie si fructe.


Mod de utilizare: Diluati 10-20 ml de produs pentru o cada de hidromasaj cu un volum de 120 de litri. Agitati inainte de utilizare.
Nu blocheaza jeturile de hidromasaj, nu lasa urme.

Contacte - WAINCRIS PISCINE:

Telefon fix: 0332882533

Telefon mobil: 0742472664

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate