INCALZITOR SAUNA CU LEMNE CLASSIC 280 TOP

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la WAINCRIS PISCINE - Pascani

INCALZITOR SAUNA CU LEMNE CLASSIC 280 TOP
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Incalzitorul Harvia Classic 280 duce amatori de imbaiat in sauna inapoi cu 60 de ani in momentul in care primul incalzitor cu lemne Harvia a fost fabricat. La fel ca primul incalzitor de sauna Harvia, modelul Classic 280 Top are de asemenea un capac.
Carcasa exterioara a incalzitorului combina otel inoxidabil cu fierul gros, vopsit in negru grafit. Cu suprafata mare pentru piatre din incalzitor ofera o experienta festiva de sauna. Prin usa de sticla cu fonta, stralucirea calda a focului este adaugata la atmosfera din sauna. Directia de deschidere a usii poate fi schimbata. Incalzitorul de sauna poate fi echipat cu un model de incalzitor de apa cu conducte. Picioarele reglabile fac incalzitorul usor de plasat in sauna.
Dimensiunea recomandata a cabinei de sauna este de 10-28 m3, iar cantitatea maxima de pietre este de 60 kg.
Reglati sauna in functie de preferintele dumneavoastra individuale.
Caldura este moale multumita capacului care deviaza circulatia aerului. Atunci cand capacul este in jos, pietrele se incalzesc repede, dar temperatura din sauna nu creste prea mult.
Incalzitorul incepe sa incalzeasca aerul la capacitate maxima doar atunci cand capacul este deschis.
Aruncati apa pe pietre si bucurati-va de caldura moale - la temperatura dorita. In cazul in care capacul este deschis in timp ce incalzim integral sauna, incalzitorul de sauna incalzeste ca un incalzitor cu lemne conventional.

Garantie - 2 ani

Contacte - WAINCRIS PISCINE:

Telefon fix: 0332882533

Telefon mobil: 0742472664

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate