PISCINA METALICA 4X8M

4900 EUR

(Pretul contine TVA)

De la PRO-DT - Cluj-Napoca

PISCINA METALICA 4X8M
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Piscina metalica ingropata dimensiuni 4x8m

Piscina se livreaza sub forma unui kit care contine toate elementele pentru o realizare usoara si rapida a unui bazin rezidential si care contine:

1. Structura si panouri metalice (otel 200/100 tratate anti-corozie) care compun peretii bazinului ancorate pe o placa de beton (fundul bazinului). Toate elemente de prindere (stalpi de rezistenta, dibluri de beton si suruburi) sunt furnizate impreuna cu structura.

2. Bloc tehnic integrand un skimmer de aspiratie, o pompa 1,5 cp, un filtru cartus 15 microns, o duza de refulare cu efect Venturi si hidro-masaj, un panou electric cu programator, un proiector subacvatic 100 watts.

3. Liner (membrana etansa) 75/100 cu profil de prindere. Poate fi standard (albastru inchis, deschis) sau optional personalizat (cu friza perimetrala, imprimat mozaic)


Kit-urile sunt disponibile in marimi 3x6, 3,5x7, 4x8, 5x10 m, si in variante fund progresiv 110/180cm, fund plat 160 cm, dublu-fund 110/160 cm.

O gama larga de optiuni si accesorii sunt disponibile: liner personalizat, scara romana din acril, prelata de vara si iarna, etc.

Realizarea piscinei cuprinde 3 faze distincte:
- sapaturi mecanizate - cateva ore de lucru pentru un excavator si o bascula.
- turnarea radierului de beton (placa armata de 10cm grosime) care reprezinta fundul piscinei si pe care sa va ancora peretii metalici.
- asamblarea structurii cu pereti metalici si blocul tehnic.
- desfasoarea liner-ului si punerea in functiune (umplerea bazinului).

Afara de cele 2 faze initiale (sapaturi mecanizate si realizarea placii de beton) restul operatiunilor sunt la indemana oricarui non-specialist. Doi oameni dotati cu o cheie de 10 si un boloboc sunt deajuns.

Kit-ul de piscina este livrat cu un ghid explicativ care detaliaza fiecare faza de montaj, si firma noastra asigura asistenta telefonica permanenta.

Livrarea se face pe baza de comanda ferma cu contract de livrare/vanzare/cumparare, in toata tara, intr-un termen de 3 saptamani.

Garantia asupra produselor furnizate este de 10 ani pe componentele metalice, 2 ani pe liner, 1 an pe blocul tehnic.

Preturile incep de la 4400 EUR pentru piscina 3x6m fund progresiv 110/180, pana la 6200 EUR pentru piscina 5x10m fund plat 150.

Garantie - 10 ani

Contacte - PRO-DT:

Telefon mobil: 0744773486

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate