SUPLIMENT DE UDARE RAINBIRD

1,96 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la SC HARMONYA GARDEN SRL - Bucuresti

SUPLIMENT DE UDARE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Cel mai simplu mod de a uda plantele din ghivece si jardiniere

RB-IS este un nou produs de udare care poate fi folosit pentru plantele de apartament din ghivece si jardiniere.
Este apa in forma de gel (97,85% apa pura, 2% celuloza si 0,15% sulfat de aluminiu), care in contact cu solul se va transforma in apa, in forma lichida, mentinand umiditatea constanta pe o perioada mai lunga.

La ce se poate aplica ?

Ideal pentru plantele de apartament cat si cele din terase, sedii de firme, hoteluri, orice planta de ghiveci fara o sursa directa de apa. Ajuta la transplantarea plantelor.
Atunci cand mutati o planta dintr-un vas in altul, folosirea unui supliment de udare RainBird, va mentine umiditatea plantei pana la acomodarea acesteia in noul vas, eliminand umezeala excesiva si evaporarea.

Specificatii

Asigura umiditatea constanta, pe o perioada de pana la 30 de zile. Bacteriile, care in mod natural se gasesc in sol, vor consuma in mod constant, celuloza care se afla in continutul suplimentului de udare RainBird, transformand gelul, in apa sub forma lichida, pe o perioada de pana la 30 de zile.
Perioada maxima in care bacteriile vor transforma continutul de gel in apa, variaza in functie de mai multi factori, fapt care va putea duce la consumarea gelului intr-o perioada mai scurta decat cea recomandata.
Activitatea micro organismelor din sol va transporta si mentine apa in zona radacinii unei plante pentru o perioada indelungata.
Prin folosirea suplimentului de udare RainBird se elimina evaporarea si udarea excesiva.
Foarte simplu de intretinut: Nu trebuie decat sa inlocuiti pachetul de gel consumat cu unul nou. Este 100% biodegradabil si non-toxic.
Inofensiv pentru animale si oameni.

Garantie - 2

Contacte - SC HARMONYA GARDEN SRL:

Telefon fix: 0213806652

Telefon mobil: 0745512767

Tag: terase
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate