INGRASAMANT PENTRU PLANTE DE BALCON 30 DE BUCATI

7,04 RON

(Pretul contine TVA)

De la GALLEON GROUP ENTERPRISE SRL - Bucuresti

INGRASAMANT PENTRU PLANTE DE BALCON 30 DE BUCATI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Ingrasamant pentru plante de balcon 30 de bucati ce stimuleaza plantele timp de 2 luni. Ofera ingrasare comoda si usoara. Se dizolva complet. Poate fi utilizat pentru toate plantele de balcon si interior.

Fertilizator multicompus sub forma de betisoare pentru ingrijirea plantelor ornamentale de balcon (begonii, petunii, fucsii etc). Compozitia bogata in nutrienti minerali, inclusiv fier usor asimilabil, stimuleaza cresterea unor muguri puternici si asigura o culoare puternica a florilor. Plantele fertilizate sunt mai putin sensibile la vant si inghet. Fertilizatorul este eficient, gata de asimilat si usor de folosit. Betisoarele se dizolva gradual, asigurand o nutritie longeviva si regulata a plantelor - pana la 2 luni. Masuri de siguranta: Pastrati ambalajul inchis ermetic, la loc uscat si racoros. Pastrati incuiat si nu lasati la indemana copiilor. In caz de ingerare accidentala, cereti ajutor medical. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.

Contacte - GALLEON GROUP ENTERPRISE SRL:

Telefon mobil: 0726446927

Web: impotrivadaunatorilor.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate