FANTANI ARTEZIENE-FANTANI DE GRADINA,FANTANI DE INTERIOR,FANTANI ARTEZIENE PUBLICE,FANTANI MUZICALE

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC STARFORCE SRL - Alexandria

FANTANI ARTEZIENE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Fantanile arteziene sunt elementele decorative clasice ale unei gradini frumoase, dar constituie si solutii moderne prin care puteti aduce un plus de confort in interiorul casei.
Fantanile produse de Novakim nu au nevoie de apa curenta deoarece au propriul sistem de recirculare al apei. Sunt realizate din rasini speciale armate cu fibra de sticla sau din materiale compozite ecologice. Aspectul fantanilor este identic cu cel clasic, din piatra, diferenta fiind doar de greutate - Novakim va ofera materiale mai usoare, deci mai eficiente si mai usor de manevrat.
Prin varietate si flexibilitate, tehnologia Novakim va asigura cea mai buna solutie: alegeti forma, culorile si dimensiunile fantanii arteziene, iar noi va oferim finisaje superioare, preturi avantajoase si garantie de 50 de ani pentru orice produs din gama Fantani arteziene.

Dimensiuni - la comanda cm

Garantie - 20 ani

Contacte - SC STARFORCE SRL:

Telefon fix: 0751819535

Telefon mobil: 0730480780

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate