PRELUNGIRE HORN GRATAR/GRATAR CU CUPTOR 30 X 40 X 15 CM (PIATRA POLIGONALA HOMA)

67,20 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

PRELUNGIRE HORN GRATAR/GRATAR CU CUPTOR 30 X 40 X 15 CM (PIATRA POLIGONALA HOMA)
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Stii ca in unele conditii ai nevoie sa inalti hornul. Si daca tot trebuie, de ce sa nu faci hornul sa arate la fel de frumos ca restul gratarului/cuptorului de gradina. 
Iata, avem pentru tine, acest element de prelungire a hornului placat cu piatra poligonala Homa.
Acest accesoriu este perfect asortabil, functional si estetic, cu gratarele/cuptoarele din gama noastra de produse si se bucura de aceleasi avantaje. Este realizat din beton armat, si are dimensiuni de 30 x 40 x 15 cm.

Montaj si intretinere
Pentru a inalta hornul este necesar sa montezi extensia conform instructiunilor. Accesoriul va fi amplasat pe o suprafata stabila, curata si plana, iar componentele vor fi prinse intre ele cu un adeziv compatibil (recomandam Weber Set Superflex Max2). Pentru o buna aderenta, asigura-te ca toate piesele sunt bine udate. Ansamblul este gata de utilizare dupa uscarea adezivului care dureaza intre 3 si 5 ore, in functie de sezon.

Instructiunile de intretinere de la gratarul/cuptorul pe care este montat elementul de prelungire a hornului raman valabile. 
 

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate