POARTA FIER FORJAT

2500 RON

(Pretul contine TVA)

De la ATELIER46 - Pitesti

POARTA FIER FORJAT
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Atelier46 prin Fier forjat Pitesti se integreaza perfect in orice spatiu,de aceea va propunem sa luati in calcul si porti fier forjat atunci cand doriti sa va confectionati o poarta din fier forjat pentru casa dumneavoastra. Va invitam sa profitati si dumneavoastra de trainicia materialului fier forjat din care sa confectionati pentru casa si gradina dumneavoastra tot ceea ce va este necesar din fier forjat Pitesti: porti fier forjat. Pe langa porti fier forjat puteti alege si proiecte deosebite realizate de atelier46 din fier forjat Pitesti sau va punem la dispozitie intregul portofoliu de lucrari executate in fier forjat Pitesti si cataloage de specialitate pentru orice produse din oferta noastra de porti fier forjat .

Pozele cu porti fier forjat prezentate in site reprezinta doar cateva din modelele de porti fier forjat si confectii metalice executate de atelierul nostru de fier forjat si inox atelier46. Apeland la atelier46 aveti garantia lucrarilor: porti fier forjat Pitesti, datorita seriozitatii si profesionalismului executiei. Va propunem la atelier46 calitatea fierului forjat Pitesti, oferindu-va cele mai bune servicii de productie si prelucrare a confectiilor din fier forjat Pitesti.

La atelier46 raspundem cerințelor venite din partea clienților noștri, cu modele din fier forjat si inox Arges atat pentru spații rezidențiale, cat și pentru spații industriale. Fiecare articol din modele fier forjat creat de noi este un mix perfect intre dorința clientului nostru, talentul desenatorului și maiestria artizanului care insuflețește modele fier forjat si inox Pitesti la pret foarte mic.

Dimensiuni - 370x220 cm

Garantie - 2 ani

Contacte - ATELIER46:

Telefon fix: 0371104624

Telefon mobil: 0730712206

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate