AUTOMATIZARI PENTRU PORTI

2450 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC DOJA AUTOMATIC SRL - Brasov

AUTOMATIZARI PENTRU PORTI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Automatizari pentru porti culisante

De la un nou protagonist in domeniul automatizarilor,
o noua gama de automatizari pentru portile culisante: LIFE prezinta ACER. In versiunile de 230 V sau 24 V, pentru porti pina la 400, 600 si 800 kg, aceasta familie de actuatori electromecanici uneste o ampla posibilitate de alegere la o proiectare acurata a oricarui detaliu, pentru a exprima nivele de calitate, estetica si functionalitate dintre cele mai avansate. Pentru ca a alege LIFE semnifica a trece in “home integration": intrati si voi intr-o lume de siguranta, avantaje si emotii. O atingere de simplicitate in plus.
Toate functiunile portii se pot programa dupa dorinta si cu o maxima usurinta, in functie de propriile exigente. Panoul de comanda, integrat direct in carcasa protectiva a centralei de comanda, este foarte acesibil si intuitiv in functionare. In plus prezenta a doua programe deja impostate permite utilizarea imediata a sistemului: chiar imediat dupa instalare.


Automatizari pentru portile batante OPTIMO

LIFE inaugureaza noi perspective in sectorul automatizarilor si in ce priveste motoarele pentru intrarile cu doua porti. Familia regulatorilor electromecanici liniari Optimo ofera o vasta posibilitate de alegeri intre versiunile de 230 V si 24 V, cu miscare lenta sau rapida. La aceasta se adauga o proiectare si o realizare de inalt nivel, in linie cu standardele de calitate, design si functionalitate cele mai evoluate in panorama contemporana. Dar nu e totul, descoperiti si voi avantajele celorlalte produse LIFE, deschizind o noua era in “ home integration".
Optima Predispozitie :
Regulatorul Optimo este deja echipata cu un cablu de alimentare si de semnal de un metru fiecare, pentru a oferi simplicitate si rapiditate in legaturile electrice: in plus este dotat de un sistem de cabluri intern care usureaza intretinerea. Suporturile pentru montaj sint robuste, modulare si inteligente: ideale pentru a rezolva orice exigenta de instalare. Instructiunile de montaj, clare, simple si intuitive, ajuta instalatorul in orice faza a munci sale. In fine, LIFE a studiat in detaliu si un design afasinant si o gama de servicii personalizate.

Contacte - SC DOJA AUTOMATIC SRL:

Telefon fix: 0268539492

Telefon mobil: 0748064544

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate