DESIGN INTERIOR APARTAMENT MODERN

14 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR APARTAMENT MODERN
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Acest apartament este amenajat intr-un stil modern futurist unde principala calitate cromatica o indeplineste parchetul stratificat de calitate superioara. Un apartament cu arhitectura moderna fuzionează cu inspiratii Made in Italia pentru un amestec de elegantă si design italian pentru a a€žcrea o viată. Alegerea materialelor si finisajelor a fost făcut in urma unui stil ideal minimalist: podele de mari dimensiuni, lustruite alb ceramice se găsesc peste tot în casă, iar acest lucru nu doar pentru a lumina casa ci pentru o eleganta deosebita a camerei. Alegerea alba pentru peretii pentru maximizarea spatiului multiplica posibile legături între zonele interioare si exterioare, Câteva accente de culoare pe un destul de minimalist, zona de living, centrul de convivialitate, canapele albe produse in Italia, unde masa cu scaunele sunt pentru partajare. Caracteristica luminata elemente care va sublinia în continuare luminozitatea întregului apartament. Luminile,candelabre simple si elegnte amplasate deasupra mesei din zona de living. Veti regasi in portofoliul nostru proiecte de design interior, arhitectura, proiectare mobilier, amenajari interioare, decoratiuni, realizate pentru case, vile si apartamente in stil clasic, modern in orase precum Bucuresti, Cluj, Constanta, Brasov, Pitesti, Timisoara, Galati cu gresie si faianta Italia, profile decorative de interior, mobila italiana, electrocasnice incorporabile Smeg, coltare din piele naturala, si materiale de designer.
Oferim servicii personalizate de design interior, amenajari interioare cu materiale de designer productie Italia. Avem in portofoliu proiecte de design interior case clasice, moderne realizate de firma noastra in Constanta, Bucuresti dar si in alte zone ale tarii. Pentru o oferta personalizata vizitati pagina firmei ; http://www.nobili-interior-design.ro.

Dimensiuni - 100 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate