DESIGN INTERIOR LIVING OPEN SPACE

16 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR LIVING OPEN SPACE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Propunere unui design interior casa cu spatiu deschis living bucătăria, are o lunga traditie de stil si design interior excelent, designeru nostru este capabil să lucreze de asemenea propune si alte concepte de design interior pentru casa sau vila .Pentru acest proiect de casa moderna, am apelat la finisaje si material de calitate cu ar fi: tapet textile, parchet stratificat, mobilier cu design modern, vitrine, canapele elegante,candelabre, etc. Este un amestec de concepte si moduri de viată, care sunt diferite, dar în acelasi timp, se completează reciproc.Un fel de mâncare bună are mai mult aroma Atunci când cand este preparat într-o atmosferă de bun gust . Am ales pentru a lăsa spatiu pentru toate front-poveste. Lemnul de nuanta inchisa este materiaiul ideal pentru acest set-up. Este modern, rafinat, potrivit pentru o casa moderna cu stil si bun gust. Design interior pentru living case, vile, apartamente executate de firma noastra in Bucuresti, Constanta, Galati, Brasov si Cluj. Va prezentam concepte elegante de interioare living create de Nobili Interior Design.
Oferim servicii personalizate de design interior, amenajari interioare cu materiale de designer productie Italia. Avem in portofoliu proiecte de design interior case clasice, moderne realizate de firma noastra in Constanta, Bucuresti dar si in alte zone ale tarii. Pentru o oferta personalizata vizitati pagina firmei ; http://www.nobili-interior-design.ro.

Dimensiuni - 250 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate